Verhuurpunten e-choppers

Wij hebben meerdere verhuurpunten van onze e-choppers.

Appelscha    Eetcafe Le Coc

Appelscha    Camping Alkenhear

Bakkeveen   Nieuw Allardsoog

Groningen    Martini hotel Groningen

Zorgvlied      Park DrentheLand

Zuidlaren      Brink hotel Zuidlaren

Vanaf medio april staan onze e-choppers op deze locaties!

E-Chopper rijden
Ervaar hoe het is om geluidloos door prachtige natuur van het Friesland, Drenthe en Groningen te rijden om de elektrische E-Chopper. U gaat met een aangegeven route op de E-Chopper door een prachtige bosrijke omgeving rijden.

U rijdt over openbare verharde wegen. Op beide geldt de Nederlandse Verkeerswetgeving. Deelname aan de E-Chopper tocht geschied volledig op eigen risico.

E-Chopper, de leukste manier om je snel te verplaatsen in de buitenlucht! Kom ook langs bij  Quads for All, E-Chopper rijden kan al vanaf 2 personen. Natuurlijk is het ook leuk om met een groep E-Chopper te rijden, hier zijn onze groepsarrangementen zeer geschikt voor. Benieuwd wat je kunt verwachten? Neem dan snel contact met ons op!

Een dagje E-Chopper rijden geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid. Wil jij 1 uur E-Chopper rijden, 2 uur E-Chopper rijden? Maak je keuze en boek snel, want vol = vol! Je kunt al E-Chopper rijden vanaf 2 personen. Kom je met een grote groep? Kijk dan eens bij onze arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld  E-Chopper rijden en quad rijden!