E-Chopper verhuur
E-choppers zijn elektrische scooters, maar door het brede stuur en dikke banden hebben ze een echte chopper look. Met een actieraduis van 60km heb je genoeg rijplezier.

Wij bieden meerdere vormen van verhuur aan:
Dagverhuur                            €   50,00,- incl. 21% btw per e-chopper
2 dagen verhuur                   €    90,00,- incl. 21% btw per e-chopper
3 dagen verhuur                   €  125,00,- incl. 21% btw per e-chopper
Weekverhuur 5 dagen         €  200,00,- incl. 21% btw per e-chopper

Te besturen met een AM/B rijbewijs!!!

E-Chopper verhuur
Ervaar hoe het is om geluidloos door prachtige natuur van het Drenths Friese Wold, Fochteloerveen of Maatschappij van Weldadigheid te rijden om de elektrische E-Chopper. De E-Chopper is gekeurd als een bromfiets. U kunt met de e-chopper over de openbare fietspaden door de prachtige bosrijke omgeving rijden.

E-Chopper, de leukste manier om je snel te verplaatsen in de buitenlucht! Kom ook langs bij Wheelz for All , een E-Chopper huren kan al vanaf 2 personen. Natuurlijk is het ook leuk om met een groep een E-Chopper te huren, hier zijn onze groepsarrangementen zeer geschikt voor. Benieuwd wat je kunt verwachten? Neem dan snel contact met ons op!

Een dagje een E-Chopper huren geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid. Wil jij 1 dag E-Chopper huren, 2 dagen E-Chopper huren, 3 dagen E-Chopper huren of weekverhuur? Maak je keuze en boek snel, want vol = vol! Je kunt al een E-Chopper huren vanaf 2 personen. Kom je met een grote groep? Kijk dan eens bij onze arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld  E-Chopper huren en buksschieten!